[rev_slider alias="interior-sparta-animated"]
Misjon
Vi skal være det foretrukne takstselskapet for folk i Innlandet.
Visjon
Vi skal være det mest pålitelige og hyggeligste takstsenteret i Innlandet.
Historie
Selskapet er etablert i 2016.
HVA GJØR VI
Takstsenteret Innlandet as er et moderne takstfirma på Lillehammer.
Selskapet er etablert i 2016 og eies av Thor Arve Olsen, Stein Tråseth og Lars Erik Sandvoll. Takstsenteret Innlandet er en sammenslåing av tre tidligere takstforetak som så fordelen av å jobbe sammen i et faglig fellesskap. Tidligste etablerte i 2009. Med mange års erfaring fra bygg -og eiendomsbransjen, både teoretisk og praktisk, innehar vi en solid kompetanse hva angår bygningsmessige forhold.
Takstsenteret Innlandet as er medlem av Norsk Takst, og følger retningslinjer og regler for takstbransjen.
Uavhengig kontroll
Fra 01.01.2013 innførte myndighetene krav om obligatorisk uavhengig kontroll ved oppføring av byggverk.
Byggelånsoppfølging
Takstsenteret Innlandet er sertifisert til å utføre byggelånsoppfølging til alle våre kunder.

Takstoppdrag for private
Vi utfører alle typer takstoppdrag for private personer i Innlandet
Takstoppdrag for eiendomsmeglere
Vi utfører alle typer takstoppdrag for eiendomsmeglere i Innlandet
02 / TAKSERING
01
Tilstandsrapport

Tilstandsrapport for bolig er en såkalt teknisk tilstandsrapport. Denne rapporten sikrer at både selger og kjøper kan være trygge ved boligsalget.

02
Boligsalgsrapport

Boligsalgsrapporten gir en beskrivelse og vurdering av byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert og som normalt har betydning ved eierskifte.

03
Byggelånsoppfølging

Kredittinstitusjoner krever ofte byggelånskontroll for oppfølging av fremdrift og økonomi i byggeprosesser som de har finansiert via byggelån.

04
Verdivurdering

Verdivurdering kan kun benyttes i forbindelse med refinansiering av boligeiendommer. Verdivurderingen er et rimeligere alternativ til verditakst.

05
Vedlikeholdsplaner

Alle bygninger trenger jevnlig vedlikehold for å bevare funksjon og verdi. Styret i borettslag, sameier og boligselskap har nettopp dette som en av de viktigste oppgavene.

06
Verditakst for bolig

Ved en verditakst lager takstmannen en rapport etter befaring og oppmåling av boligen. Rapporten vil inneholde en enkel beskrivelse av vedlikeholdet av boligen.

07
Taksering av tomt

Taksering av boligtomter, gjelder ubebygd tomteareal og er en vurdering av tomtens markedsverdi på takseringstidspunktet.

08
Plantegning

Taksering av boligtomter, gjelder ubebygd tomteareal og er en vurdering av tomtens markedsverdi på takseringstidspunktet.

09
Uavhengig kontroll

Uavhengig kontroll innebærer kontroll av utført kvalitetssikring og kontroll av resultater fra prosjektering og utførelse.

Befaring
KONTAKT OSS
OG AVTAL BEFARING
03 / VÅRE TAKSTMENN
Takstmann Thor Arve Olsen
Thor Arve Olsen
Partner og takstingeniør
Takstmann Lars Erik Sandvoll
Lars Erik Sandvoll
Partner og takstingeniør
Personvern preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.